Tarieven

Bij Studio Nomade kun je kiezen tussen een abonnement of een strippenkaart. In beide gevallen bepaal je zelf welke les je volgt en wanneer. Je kunt elke week op een vast moment een les volgen, maar dat hoeft niet. Heel flexibel dus!

Tarieven:

Losse les

Losse les € 11,50 (3 maanden geldig)

Proefles € 5,- (eenmalig, 1 maand geldig)

Abonnement

Bij Studio Nomade is er voor elke yogi een passend abonnement. Abonnementen worden elke maand automatisch verlengd, totdat jij opzegt. Opzeggen kan per maand. De lessen zijn naar eigen inzicht in te delen (je kunt 1 x per week een les volgen, maar 5 lessen in één week mag ook). Het lestegoed van een abonnement is 1 maand geldig. Met een abonnement krijg je korting op workshops en andere activiteiten van Studio Nomade.

Abonnement 1 x per week € 39,50 (5 lessen per maand, € 7,90 per les)

Abonnement 2 x per week € 52,50 (9 lessen per maand, € 5,85 per les)

Abonnement onbeperkt € 62,50 (zoveel lessen volgen als je zelf wilt, vanaf € 3,- per les)

Strippenkaart

Strippenkaart 5 lessen € 50,- (3 maanden geldig)

Privéles

In de studio: € 45,- per uur (tarief geldt alleen voor particulieren)

Op locatie: in overleg

Meedoenbon gemeente Kampen

Voor mensen die het financieel moeilijk hebben, is er de Meedoenbon van de gemeente Kampen. De Meedoenbon is in te wisselen voor yogalessen bij Studio Nomade. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.  Je kunt je tot 2 uur voor aanvang van de les kosteloos afmelden via Momoyoga. Strippenkaarten en abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Betaling kan met iDeal (strippenkaart of losse les) of automatische incasso (abonnement). Bij deelname aan de lessen ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. De genoemde tarieven gelden zijn onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor workshops en bedrijfsyoga gelden andere tarieven.