Tarieven

Bij Studio Nomade kun je kiezen tussen een abonnement of een strippenkaart. In beide gevallen bepaal je zelf welke les je volgt en wanneer. Je kunt elke week op een vast moment een les volgen, maar dat hoeft niet. Heel flexibel dus!

Tarieven (vanaf 1 september 2019):

Losse les

Losse les € 11,50 (3 maanden geldig)

Proefles € 5,- (eenmalig, 1 maand geldig)

Abonnement

Bij Studio Nomade is er voor elke yogi een passend abonnement. Abonnementen worden elke maand automatisch verlengd, totdat jij opzegt. Opzeggen kan per maand. De lessen zijn naar eigen inzicht in te delen (je kunt 1 x per week een les volgen, maar 5 lessen in één week mag ook). Het lestegoed van een abonnement is 1 maand geldig. Met een abonnement krijg je korting op workshops, retraitedagen en andere activiteiten van Studio Nomade.

Abonnement 1 x per week € 39,50 (5 lessen per maand, € 7,90 per les)

Abonnement 2 x per week € 52,50 (9 lessen per maand, € 5,85 per les)

Abonnement onbeperkt € 62,50 (zoveel lessen volgen als je zelf wilt, vanaf € 3,- per les)

Strippenkaart

Strippenkaart 5 lessen € 50,- (3 maanden geldig)

Privéles

In de studio: € 40,- per uur (tarief geldt alleen voor particulieren)

Op locatie: in overleg

Meedoenbon gemeente Kampen

Voor mensen die het financieel moeilijk hebben, is er de Meedoenbon van de gemeente Kampen. Wij hebben ons aangemeld als deelnemer en hopen dat de Meedoenbon vanaf september ook bij ons in te wisselen is.

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.  Je kunt je tot 2 uur voor aanvang van de les kosteloos afmelden via Momoyoga. Strippenkaarten en abonnementen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Betaling kan met iDeal (strippenkaart of losse les) of automatische incasso (abonnement). Bij deelname aan de lessen ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

Bovenstaande tarieven gelden vanaf 1 september 2019 en zijn onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Voor workshops en bedrijfsyoga gelden andere tarieven.