Over Studio Nomade

Remy Holtrop-Hollander (1981) is de oprichter en eigenaar van Studio Nomade. Zij studeerde HBO Human Resource Management en werkte o.a. als personeelsadviseur en trajectbegeleider. Haar diploma voor de opleiding tot Allround Yogadocent (500 uur) behaalde zij in 2019 bij het Yogacollege Tilburg. Daarnaast volgt Remy regelmatig bijscholingen op het gebied van yoga. In 2021 is Remy gestart met de (pre)master Arbeids- en organisatiepsychologie aan de Open Universiteit. Als toekomstig arbeidspsycholoog kan zij mensen die loopbaanvragen hebben en/of zijn vastgelopen in hun werk door stressklachten, bore- en burnout op een holistische wijze coachen en begeleiden.

Na een tijdje een fysieke yogastudio te hebben gerund in het centrum van Kampen, besloot Remy in 2020 verder te gaan als freelance yogadocent. Zij werkt voor verschillende yogastudio’s in de regio Zwolle en geeft yogaworkshops en bedrijfsyoga. “Yoga kwam op mijn pad na meerdere burnouts en angst- en depressieklachten. De eerste yogales die ik volgde voelde voor mij als thuiskomen. Wat fijn om niet competitief bezig te zijn, maar te leren luisteren naar je eigen lichaam. Ik hoop dat ik dat met mijn yogalessen ook aan anderen kan overbrengen. Ik laat graag zien dat yoga niet zweverig hoeft te zijn, maar juist ‘down to earth’. Yoga kan je helpen om rust te creëren in je hoofd en ruimte in je lijf. Ik geef zowel zachte, rustige yin en restorative als wat pittigere hathayoga. Daarbij zet ik mijn gevoeligheid in als kracht. Nuchter, toegankelijk en met een vleugje humor. Tot ziens op de mat!”