Lesrooster

De lessen en workshops van Studio Nomade zijn toegankelijk voor alle niveau’s. De houdingen worden duidelijk uitgelegd en zijn altijd aan te passen aan jouw eigen niveau en persoonlijke grenzen. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers per les. Twijfel je of je aan een les kunt deelnemen? Neem dan gerust contact met ons op.

De lessen duren 60-90 minuten (afhankelijk van het type les). Na de les kun je nog even blijven voor een kopje thee. Draag kleding die niet te strak zit en waar je fijn in kunt bewegen. In het laatste deel van de les lig je ongeveer 10 minuten stil, daarom is het handig om een warm vest/trui en sokken mee te nemen. Yogamatjes, kussens en dekens zijn aanwezig.  Kom op tijd, liefst 5-10 minuten van tevoren. Zo ga je niet gehaast de les in en dat is prettig voor jezelf, maar ook voor de andere deelnemers. De ingang van de studio bevindt zich aan de achterzijde van het pand (aan de binnentuin van de Meerminnensteeg). Het is niet mogelijk om na aanvang van de les binnen te lopen/mee te doen. 

Bij deelname aan de lessen en workshops ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Hieronder vind je het actuele lesrooster van Studio Nomade. Het lesrooster is onder voorbehoud. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

*In verband met de maatregelen rondom het coronavirus, zijn er momenteel geen lessen in de studio.*