Het team

Het team van Studio Nomade bestaat uit enthousiaste, gecertificeerde docenten. Ze stellen zich graag aan je voor:

Hennie van Dieren

“In 2009 ben ik intuïtief begonnen met een yoga opleiding: Samsara in Bilthoven. Intuïtief, omdat ik een behoefte voelde om mijzelf verder te ontwikkelen en aanvoelde dat yoga mij dit zou kunnen brengen. In 2011 kreeg ik de mogelijkheid om zelf les te geven bij het Yoga Librahuis. Yoga werd steeds populairder, ook in Kampen en steeds meer mensen ontdekten wat yoga hen te bieden had. Na twee jaar Samsara ben ik overgestapt naar de Yin yoga opleiding in Sneek (Bivag). Hier ontdekte ik hoe fijn het is om langer in een houding te zijn, de ruimte en zachtheid in je lijf te voelen, het meditatieve aspect te ervaren. Na mij hier in bekwaamd te hebben heb ik bij Amitabha in Deventer mijn kennis en ervaring verder uitgebreid. Hier maakte ik  kennis met Aplomp, ik heb een training “autonome regulatie”, “Pranayama” en een module “meridiaanyoga” gevolgd. Na vele uren les gegeven te hebben bij het Libra yogahuis vervolgde ik mijn lessen vanaf september 2019 bij Studio Nomade. Mijn lessen zijn rustig en voor iedereen toegankelijk. “Yinnen” blijft een belangrijk onderdeel van mijn lessen. Maar om de rust en aandacht te hebben om langer in een houding te kunnen zijn pas ik bewegingen toe die je lichaam helpen te ontladen. Nog wat info over wie ik ben: ik ben geboren in 1966, heb twee leuke fantastische kinderen en werk als verpleegkundige binnen de GGZ.”

Annelien van der Weerd

“Yoga, wat ben je mooi.

De ene keer geef je mij rust, de andere keer juist energie.
Soms laat je mij mijn grenzen verleggen, soms verzacht je mij.
Soms laat je mij doorzetten, soms geef je mij de ruimte.
Ook laat je mij weerstand ervaren, waarna je mij ook leert buigen.
Sommige asanas geven mij doorzettingsvermogen en kracht, andere asanas zorgen voor lengte, flexibiliteit.
In de morgen geef je mij doelgerichtheid, in de avond leer je mij loslaten.
De ene keer te aarden, de andere keer te reiken.
…maar je haalt mij altijd uit mijn hoofd en laat mij voelen.Het meest bijzondere van yoga?
Het geeft mij altijd, precies en exact, wat ik op dat moment nodig heb.

Yoga, wat ben je mooi!

Wil jij ervaren of yoga dit ook voor jou kan betekenen? Wees dan welkom in mijn vinyasa- of hathales op maandagavond. Elke les met een balans tussen uitdaging, inspanning en ontspanning, maar hopelijk verlaat je de mat elke keer met een glimlach! Mijn naam is Annelien van der Weerd, 30 jaar en ik woon in Kampen. Naast mijn werkzaamheden als docent in het voortgezet onderwijs, verzorg ik yogalessen voor Studio Nomade. In Emmeloord heb ik een yoga-opleiding gevolgd, maar mijn mooiste leermomenten en inzichten over yoga heb ik opgedaan tijdens mijn verblijf in een ashram in Kajuraho, India. Hier heb ik mijn Hatha Yoga Teacher Training (200h) behaald. Daarnaast heb ik ook mijn yin-yogadiploma (50h), een cursus Ayurveda (100h) en een cursus BackMitra succesvol afgerond. Hopelijk tot gauw op de mat! Wees welkom!”

Rogier Wilthof

“Ik ben Rogier Wilthof, geboren in 1971 en wonende te Zwolle. Na het afstuderen van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Groningen ben ik in de fitness terecht gekomen. Langzaam is het zwaartepunt verschoven naar (mindful) pilates, mindfulness, Mindful Run/Walk en yoga. Dit vanuit een zoeken naar balans in mijn leven. En soms dient het zich dan zomaar aan. Vanuit pilates probeer ik mijzelf en anderen fysiek in balans te houden, met mindfulness doe ik dat op mentaal niveau. En yoga is de perfecte combinatie van die twee. Voorlopig bij Studio Nomade met pilates, een perfecte training voor rug, lichaam en geest. Ik hoop je daar te zien!”

Marga de Nijs

“Ik ben Marga de Nijs. Met mijn man en onze drie tieners woon ik in Kampen, de omgeving waar ik ben opgegroeid. Ik richtte Een ZEE van RUST op omdat ik kinderen en tieners wil leren omgaan met spanning en helpen lekkerder in hun vel te zitten. Bij Studio Nomade geef ik lessen yoga variërend van Ouder-Kind Yoga met baby’s, peuters, kleuters en kinderen. Ook geef ik lessen Kinderyoga en Tieneryoga. De mindfulnesstraining “Aandacht werkt!” geef ik aan kinderen en tieners. Omdat je als ouders ook met stressvolle opvoedsituaties te maken krijgt geef ik ook de mindfulnesstraining Mindful Opvoeden.  Natuurlijk beoefen ik ook verschillende vormen van yoga en heb ik mindfulness in mijn leven geïntegreerd. Het zorgt er voor dat ik me lekker in mijn lijf én rustig in mijn hoofd voel. Bij Studio Nomade doe ik mee met lessen yoga en mindful pilates. Om mezelf in balans te houden sta of lig ik in de zomermaanden graag op een SUP-board en doe daar yoga-oefeningen op! 

Mijn missie is: ontspannen opgroeien & ontspannen opvoeden. Wil jij ook dat je kind ontspannen opgroeit? Wil jij een ontspannen opvoeder zijn? Neem dan contact met mij op via marga@eenzeevanrust.nl. Dan kijken we samen hoe we dat kunnen bereiken.” 

Remy Holtrop-Hollander

“De eerste yogales die ik volgde voelde voor mij als thuiskomen. Wat fijn om niet competitief bezig te zijn, maar te leren luisteren naar je eigen lichaam. Je grenzen aanvoelen en respecteren, mild zijn naar jezelf en anderen, uit je hoofd en in je lijf! Ik hoop dat ik dat met mijn yogalessen ook aan anderen kan overbrengen!”. Remy is de oprichter en eigenaar van Studio Nomade. Zij is afgestudeerd aan de Academie Mens & Arbeid (HBO Human Resource Management) en werkte o.a. als personeelsadviseur en trajectbegeleider. Haar diploma voor de opleiding tot Allround Yogadocent (500h) behaalde zij bij het Yogacollege Tilburg. Daarnaast volgt Remy regelmatig bijscholingen op het gebied van yoga. Remy is getrouwd, heeft een dochter en woont met haar gezin in Kampen. Zij is een nuchtere docente die rust uitstraalt tijdens de lessen, maar op zijn tijd ook graag humor toepast. Haar gevoeligheid zet zij in als kracht.

Remy is als docent aangesloten bij de internationale beroepsvereniging Yoga Alliance Professionals.