Over ons

Studio Nomade is opgericht door Remy Holtop-Hollander. Zij volgt momenteel het laatste jaar van de opleiding Allround Yogadocent (RYT 500) aan het Yogacollege Tilburg. Remy is getrouwd, heeft een dochter en woont met haar gezin in Kampen. Remy is een nuchtere docente die rust uitstraalt tijdens de lessen, maar op zijn tijd ook graag humor toepast. Haar gevoeligheid zet zij in als kracht.

Remy: “De eerste yogales die ik volgde voelde voor mij als thuiskomen. Wat fijn om niet competitief bezig te zijn, maar te leren luisteren naar je eigen lichaam. Je grenzen aanvoelen en respecteren, mild zijn naar jezelf en anderen, uit je hoofd en in je lijf! Ik hoop dat ik dat met mijn yogalessen ook aan anderen kan overbrengen!”

Na een aantal burn-outs besloot Remy om haar betaalde baan als HRM-adviseur op te zeggen en te kiezen voor zichzelf, letterlijk en figuurlijk. Zij begon haar eigen onderneming. Eerst met Nomade Vintage, waarbij zij op zoek ging naar vintage meubels en woonaccessoires en deze verkocht bij winkels en op markten. Een prachtig avontuur! Na drie jaar kwam yoga op haar pad en besloot Remy dat het tijd werd voor wat anders. Studio Nomade is er voor particulieren en bedrijven, jong en oud, beginners en gevorderden. Maar vooral voor iedereen die ontspannen in het leven wil staan!